2010-01-06 14:36:56• hírek • Szatmar.ro

Kizárták az átigazolási piacról a CFR-t

fotó: kvsc1907.ro
fotó: kvsc1907.ro

A kolozsvári gárda két korábbi játékosával szembeni adóssága miatt született a döntés.

Nem igazolhat újabb játékosokat jelen pillanatban a Kolozsvári CFR labdarúgó csapata, mivel a Professzionális Labdarúgó Liga (LPF) kizárta a gárdát az átigazolási piacról. Az ok igen egyszerű: a vasutasok tartoznak két korábbi játékosuknak.

„Az LPF döntése alapján december 19.-ig kellett volna fizetniük, ám ez nem történt meg. Ez azt jelenti, hogy amíg nem rendezik adósságaikat felém, addig nem igazolhatnak.", mondta Dorin Toma, az egyik érintett. Ő 2002 óta tagja a keretnek, ám az utóbbi években nem számítottak szolgálataira, így kölcsönben megfordult a Beszterce és a Nagybánya csapatainál. A másik kárvallott, Casian Miclaus 2005-ben érkezett a Szamos partjára a Brassótól és az első év után, amikor alapember volt, kikopott a kezdőből és szintén kölcsönben megfordult a Mioveni és a Nagybánya csapatainál.

A két játékos felé fennálló tartozás mértéke azonban nem valami eget verő, hisz mindössze 20.000 euróról van szó, így vélhetően nem okoz komolyabb erőfeszítést a kifizetése. Így talán a szurkolók a Medgyestől érkező Cristian Bud mellett újabb erősítéseknek is örülhetnek a január végéig tartó átigazolási időszak végéig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: